teisipäev, 17. juuli 2007

10 põhjust, miks ma ei saaks Eestisse puhkama minna...

...ehk paanikaosakond töötab TÄIEGA!¨
Varsti reis tulekul... ikka Eestisse. Telefonikõne Eestist...no pisike kontrollreid meie majakese juurde ja mis ma kuulen...
1. Issssssand, kui suured koerad seal on...On jah, naabril 2 Saksa lambakoera. Maakoht, ikka koerad majapidamises. Ja koerad hauguvad ikka, kui keegi võõras nende väravast möödub ju....
2. Issssssand, rohi on niiii kõrge....Viimati sai teist kahandatud jah aastake tagasi. Appi, teil on ju murutraktorit vaja või vähemalt vikatit....meil ON vikat ja trimmer ka, lõikame muru maha!
3. Issssssand, välisust pole.....pole veel jah eeskojal ust, aga enne ju ka ei olnud...ja eeskoda oli nagu sara. Nüüd uus eeskoda ju!
4. Issssssand ja põrandat pole eeskojal...Issand jah, aga enne tuli maamullal ja endiste omanike räpastel vaipadel astuda. Nüüd on UUS PÕRAND olemas, ainult põrandalauad veel peale panna...
5. Issssssand, aknad on niiiiii mustad - tavaliselt kui uued aknad pannakse pole küll nii mustad aknad....Aknad pandud pool aastat tagasi ja ehitustööde käigus kindlasti kole mustaks saanud....PESEME ÄRA, milles probleem?
6. Vaarikad ussitavad ja mustsõstraid nagu polegi...Vaarikausside koha pealt ei oska aidata. Mustsõstrad...no igal aastal polegi ühesugune saak ja tore, kui töömehed need mõnedki nahka panevad, mitte ei lase ära kuivada:)
7. Ja tee on niiiiii kole....oli veel koledam, just sai ju auke täidetud, isegi naaber on rahul...
Üks põrandakivi lõigatud tükk oli seal õues, see oli küll ilus...Aitähhh!!!:)

Aga et kogu majast on UUS MAJA saanud, seda ei näinudki????

8.Tänasest De Morgen'ist loen, et tehtud Euroopa maades küsitlus elukvaliteedi, inimeste eluootuste kohta jms ning saadud nö. õnneindeks. Island 1. kohal ja EESTI VIIMASEL 30. KOHAL!

No paneb mõtlema.
Aga paanikaosakond võib end lukku panna. Ja kahte viimast põhjust ei hakka kirjutamagi. Sest ikka tahan Eestisse meie "issand-issand-kui õudne" majakesse ja otsin ise oma õnneindeksit!
Seega varsti ma tuleeeeen!

5 kommentaari:

Lillysmuul ütles ...

kas t6esti on eesti viimasel kohal? ja mina m6tlesin ,et seal on elu paremaks lainud...
Peale sellist "issand jumal"texti jaan ootama millised on su enda kommentaarid kui ise yle lave majja astud...(loodetavasti hoopis positiivsemad;))

Lilly Munster ütles ...

Heldekene, sa ju ka poolenisti "nõukogude" inimene nagu minagi, ei tohiks nagu olmemuredega toimetulemise kahtlust tekkida. Kunagi oli soe vesi kolm kuud ära või sai seda ainult 3 päeva nädalas. Ja pestud sai ometigi jne :)

Anneli ütles ...

Ausalt, enne seda issand-issand kõnet olin isegi pisut mures...pole veel palju asju seal valmis. Nüüd aga vana rahu ise! No vaarikaussid ja naabri koerad on küll väikseim asi, mille pärast muretseda, ihiiiii. Ja nii naljakas oli mulle, et unustasin oma muretsemise päris ära! Elame-näeme!

katarina ütles ...

vaga l6bus lugemispala:-)
meilgi tootab Eestis paanikosakond aeg-ajalt taie rauaga. M6tlen, et kas ise suudan sellest geenist kuidagi end vahem m6jutada lasta kui aastad lisanduvad v6i ei paasta miski ja teen lastele samasuguseid k6nesid.

Anneli ütles ...

Õnneks see minu "issand-issand" paanikatekitaja pole samade geenidega kui mina :))